ROPE ACCES CONSTRUCT

Infiintata ca o alternativa la metodele traditionale, firma Rope Acces Construct executa la standarde înalte de calitate si într-un timp foarte scurt lucrari folosind metodele alpinismului utilitar profesionist. Pentru a deveni mai eficienti si a demonstra capabilitatea de a furniza in mod consecvent produse si servicii de calitate, am proiectat, documentat si implementat un sistem modern de management al calitatii, conform prevederilor standardului SR EN ISO 9001:2001 „Sisteme de management al calitatii – Cerinte”.

AVANTAJELE create de aceasta metoda sunt date de timpul extrem de scurt de interventie, de faptul ca nu necesita logistica suplimentara (schele, esafodaje, etc.), ceea ce reduce implicit si costurile legate de efectuarea lucrarii.

Cu un personal tânar si dinamic, cu echipament de lucru modern, certificat ISO 9001 pentru siguranta maxima a lucratorilor, si folosind materiale si scule profesionale, adaptate necesitatilor tehnologice, consideram ca firma noastra poate fi o solutie pentru multe din problemele Dumneavoastra.

Apelati-ne si va vom oferi întotdeauna o solutie avantajoasa si rapida!